Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Županija će i dalje pomagati u financiranju projekata udruga osoba s invaliditetom

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom Dubrovačko-neretvanska županija organizirala je u ponedjeljak prigodni domjenak u restoranu Klarisa, a predstavnike udruga osoba s invaliditetom primila je zamjenica župana Žaklina Marević koja je ovom prilikom poručila kako će Županija i dalje pomagati njihov rad, a pozvala ih je da se što više javljaju na dostupne nacionalne i europske natječaje za financiranje projekata.

”Svjesni smo da vi i vaši članovi trebate našu pomoć, a vrata našeg Upravnog odjela za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj, kao i ostalih upravnih odjela Dubrovačko-neretvanske županije za vas su uvijek otvorena. Redovito sudjelujemo u financijskoj potpori u vašim projektima, a u protekloj godini sufinancirali smo brojne projekte koje provode udruge s ciljem jačanja svijesti o značaju udruga osoba s invaliditetom. Za tu svrhu su izdvojena značajna sredstva”, rekla je zamjenica Marević.

Naglasila je kako Županija sudjeluje u projektu izgradnje Centra za djecu s posebnim potrebama, a kazala je i kako je želja svim udrugama, kako braniteljskim, tako i udrugama civilnog društva, pružiti potporu u realizaciji kvalitetnih programa. ”Pozivam vas i da se javite na sve nacionalne i europske natječaje, o kojima vas naša Regionalna razvojna agencija DUNEA redovito obavještava, te vam stoji na usluzi u pomoći s pisanjem kvalitetnih projekata”, poručila je zamjenica Marević te svim predstavnicima udruga i njihovim članovima čestitala božićne i novogodišnje blagdane.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn