Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Javno snimanje emisije Lijepom našom u školskoj sportskoj dvorani na Mljekari

U sportskoj dvorani osnovne škole Župa dubrovačka na Mljekari u srijedu, 23. listopada 2019. godine od 19 sati bit će upriličeno javno snimanje popularne televizijske emisije „Lijepom našom“. S produkcijom ovog glazbeno scenskog spektakla dogovoreno je da će emisija gledateljima , prije svega, dočarati tradicijske i kulturne vrijednosti Župe dubrovačke.

 Uz kulturno umjetnička društva, klape i vokalne soliste iz Dubrovačko neretvanske županije voditelj i urednik emisije Branko Uvodić najavljuje nastup popularnih estradnih zvijezda. U organizaciji snimanja sudjeluje  Općina Župa dubrovačka i Turistička zajednica Općine Župa dubrovačka . Hrvatska televizija po prvi  put dolazi u Župu dubrovačku  snimati popularni glazbeni spektakl koji u svim sredinama uvijek pobuđuje velik interes publike. Župska dvorana može primiti  850 gledatelja.  

Ulaznice po cijeni od 20,00 kuna prodavat će se od petka 18. listopada do srijede 23. listopada u pisarnici Općine i u uredu Turističke zajednice Župa dubrovačka radnim danom u vremenu od 9:00 do 15:00. Sav prihod od prodanih ulaznica ide u humanitarne svrhe.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn