Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Pet zlata iz Brežica - Dubrovački Zumba Kidsi i Teensi osvojili slovensku plesnu scenu (FOTOGALERIJA)

Proteklog vikenda Plesno rekreacijski studio Dubrovnik sa svojim plesačima predstavio se na još jednom međunarodnom plesnom natjecanju, ovoga puta na ''Master dance festival LUKEC OPEN'' u Brežicama - Sloveniji na kojem se predstavilo 1.500 natjecatelja iz 25 plesnih klubova iz više zemalja EU.

Dubrovački Zumba Kidsi i Teensi, zlatni plesači iz Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik predstavili su se s ukupno pet koreografija u svojim kategorijama i osvojili sjajne rezultate:

- Zumba Teens Dubrovnik ''Tip Toe Fighters'' /Fitness Dance/Group/Junior - 1. mjesto,
- Zumba Kids Dubrovnik ''Game of Dance'' /Zumba/Group/Children - 1. mjesto,
- Zumba Kids Dubrovnik ''Azukita''/Zumba/Formation/Children - 1. mjesto,
- Zumba Teens Dubrovnik ''El Anillo'' /Zumba/Group/Junior - 1. mjesto,
- Zumba Kids Dubrovnik ''Level Up'' /Fitness Dance/Group/Children - 1. mjesto.

- Bogatiji još jednim novim iskustvom, stekli smo nova prijateljstva i ostvarili mogućnost za daljnju suradnju. Zadovoljni i sretni ostvarenim uspješnim rezultatima vratili smo se u Grad gdje nastavljamo intenzivnim radom i pripremama za nadolazeća natjecanja koja uskoro slijede  - poručuje Paola Šutić, voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn