Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Dječja maškarata 8. veljače, Župski Karnevo na Stradunu 23. veljače, Ultimi 5. ožujka

Nakon sinoćnjeg otvaranja ovogodišnjih maškaranih događanja primopredajom Ključa od Općine u Lokalu One Suite Hotela, donosimo raspored važnijih priredbi tijekom poklada koji će ove godine trajati više od mjesec i pol dana.

Dječja maškarana povorka obalom od Srebrenog do Mlina i zabava u Hotelu Astarea je predviđena za petak, 8. veljače. Ova povorka je predviđena za djecu uzrasta razredne nastave, dok će učenici viših razreda župske škole imati svoju zabavu u sportskoj školskoj dvorani uz DJ-a, a svoju maškaratu će imati i polaznici Dječjeg vrtića.

Dvadesetak dana iza Dječje maškarate, 23. veljače Župski karnevo ide na Stradun i u Cavtat, a nakon povratka karnevala u Župu u večernjim satima je predviđena Maškarana zabava u Hotelu Astarea.

Tradicionalna večera od šporkijeh makarula je na Četvrtak od Poklada 28. veljače u restoranu Kogo, a za kraj po običaju na Ultimi utorak 5. ožujka ide Velika povorka Župskih karnevala Kroz Župu.

Uz navedena glavna događanja, predviđen je i niz maškaranih zabava i druženja u suradnji s organizatorima Turnira župskih mjesta koja će se održavati svakog vikenda, osim vikenda za blagdan Svetog Vlaha.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn