Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U subotu Puntižela - Na gumnu u parku Striježice Rambo Amadeus, Let 3 i mnogi drugi

U subotu 30. lipnja s početkom u 17 sati u parku između Mlina i Srebrenog održat će se tradicionalni rock festival na otvorenom – Puntižela. Na gumnu u parku ove će godine nastupiti Beatleas Tribute Band, Lapadske tratinčice, Burky & Inochente, Nianse, Banditen Strasse, Rambo Amadeus, Let 3 I Natriks.

Organizator, Udruga Kurenat se pobrinuo za povratak prema Gradu svih onih koji na Puntiželu stižu autobusom, pa je susretljivošću Javnog gradskog poduzeća Libertas osigurana autobusna linija za Dubrovnik u 02:00

Zainteresiranima koji nemaju mogućnost osobnog prijevoznog sredstva, potrebno je napomenuti kako je zahvaljujući susretljivosti Javnog gradskog poduzeća Libertas osigurana autobusna linija za Dubrovnik u 02:00, koja kreće sa stanice u Srebrenom kod zgrade Općine dubrovačka, te vozi do Pila i autobusnog kolodvora.

- Zahvaljujemo svim sponzorima koji su omogućili održavanje ovogodišnje Puntižele od milja prozvane Župstok, koji se organizira svake godine u lipnju, te je ujedno najpoznatiji i najdugotrajniji event u organizaciji udruge. Danas se ovaj festival željno iščekuje iz godine u godinu i privlači veliki broj posjetitelja, kao i bendova iz cijele Hrvatske (s naglaskom na lokalne bendove koji dominiraju programom). Zanimljiva je i činjenica kako se ne čeka noć za početak svirke, već se započne u popodnevnim satima, tako da se ljudi mogu kupati, a ujedno i uživati I čarima rock glazbe. Još jednom pozivamo sve ljude dobre volje i željne zabave uz napomenu: “Mi smo krenuli, a vi?” - poručuje Maruška Sambrailo predsjednica Udruge Kurenat.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn