Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Dodjelom medalja i priznanja završeno 22. Državno prvenstvo mažoretkinja (FOTOGALERIJA)

Nakon cjelodnevnih natjecanja  po kategorija u vrućoj župskoj školskoj dvorani, dodjelom medalja i priznanja u kasnim popodnevnim satima završeno je dvodnevno 22. Državno prvenstvo mažoretkinja  u organizaciji Hrvatskog mažoret saveza. Na prvenstvu se natjecalo preko 600 mažoretkinja koje su se natjecale u kategorijama štap i palica u dobnim uzrastima kadeti, juniori i seniori u formacijskom i neformacijskom obliku.

Nagrade najboljima su uz predstavnike Hrvatskog mažoret saveza uručili općinski načelnik Silvio Nardelli, ravnatelj OŠ Šupa dubrovačka Anton Jurkić, direktor Turističke zajednice Ivo Handabaka i voditeljica Mažoretki Župe dubrovačke Marijeta Klis.

Najmlađim župskim mažoretkama medalje u kategoriji "Prvi korak"Mažoretke Župe dubrovačke su medalje osvojile u natjecanju za najmlađe nazvanom "Prvi korak" za koje su nagrade dodijeljene prije službene ceremonije dodjele u popodnevnim satima. Zlatnim medaljama su nagrađene Ani Žitnik, Petra Radić i Viktorija Herceg, a srebrenim Katarina Karamatić, Ružica Šuljić, Anamarija Tošić i Veronika Cvjetković.


FOTOGALERIJA natjecanje

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/zabava/drzavno_mazoretke2{/gallery}

 


FOTOGALERIJA dodjela nagrada

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/zabava/drzavno_mazoretke3{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn