Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Ovogodišnja Puntižela 30. lipnja, najavljen nastup Rambo Amadeusa i Let 3

Na Facebook stranici Puntižele danas je objavljena informacija o održavanju ovogodišnjeg izdanja popularnog rock koncerta u parku Striježice. Puntižela 2018. je najavljena za 30. lipnja, a kao glavne zvijezde ovogodišnjeg koncerta su potvrđeni Rambo Amadeus i Let 3.

Popularni i po mnogima kontroverzni riječki bend Let 3 posjetitelji su imali prilike gledati i slušati na Puntiželi prije četiri godine, 28. lipnja 2014., a Rambo Amadeus će u parku Striježice nastupiti po prvi put. Taj popularni crnogorski glazbenik pravim imenom Antonije Pušić uz svoje satiričke tekstove je poznat i događaju na "Beogradskom proljeću" 1992. godine kada je ušetao na pozornicu dok je pjevala grupa Bebi Dol i prekinuo njihov nastup. - "Imam dvije minute za obraćanje naciji. Da vam kažem, dok mi sviramo tu, padaju bombe na Dubrovnik i Tuzlu. Nećemo zabavljati biračko tijelo. ***em vam mater", rekao je tada je Rambo Amadeus uživo u programu Radiotelevizije Beograd i bacio mikrofon na pozornicu.

Tko će još uz najavljene glavne zvijezde nastupiti na ovogodišnjoj Puntiželi, doznat ćemo uskoro, pregovori s drugim bendovima su u tijeku.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn