Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Zlatni dubrovački Zumba Kidsi i Teensi ponovo briljirali na Split dance openu

S međunarodnog plesnog festivala Split Dance Open 2017, koji se održao ovog vikenda u Splitu, Zumba Kidsi i Teensi iz Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik, vratili su se u svoj Grad s osvojena četiri zlatna plesna odličja. Na splitskom plesnom spektaklu koji je brojao preko 1.000 natjecatelja iz Hrvatske i inozemstva, “zlatni Zumba Kidsi i Teensi“ dubrovačke plesačice i plesači predstavili su se s ukupno četiri koreografije u kategorijama (Zumba, Plesni fitness i Latin Show):

1. That Love – Groupa, djeca 1: od 7-9 godina,
2. Electro Dance – Grupa, djeca 2: od 10-12 godina
3. Super Girls Dance – Grupa, djeca 2: od 10-12 godina
4. Gladiators Dance – Grupa, juniori: od 13-16 godina
i doslovno briljirali osvojivši četiri zlatna plesna odličja za sve svoje predstavljene koreografije na ovogodišnjem splitskom festivalu.

Trenerica dubrovačkih Zumba Kidsa i Teensa, Paola Šutić presretna je i ponosna na svoje vrijedne plesače i plesačice koji su ponovno osvojili fantastične rezultate i izborili sva prva mjesta u svojim kategorijama.

- Ovim putem od srca čestitamo našim “zlatnim Zumba Kids i Teens“ plesačima i plesačicama koji su briljirali svojim nastupima, oduševili stručni žiri, osvojili splitsku publiku i ponovno dokazali da su šampioni u svojim kategorijama u kojima im je po svemu sudeći samo nebo granica- poručuje Paola Šutić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn