Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Ove godine nema Puntižele; "Nastupila su nova vremena koja nose neke nove interese"

Puntižele, tradicionalnalnog rock festivala na otvorenom, koja se zadnjih dva desetljeća održavao na istom mjestu u parku "Striježice", sudeći prema najavama na Facebook stranici Puntižela, ove godine neće biti.

- Nakon 20 godina od kada je sve krenulo, osjetili smo da su polako nastupila neka nova vremena koja s novim generacijama nose neke nove interese. Uski krug ne više tako mladih volontera uvijek je bio nošen isključivo željom da se i u našem mjestu ponudi alternativna vrsta zabave, da se čuju dobri bendovi, novi bendovi te ono najbitnije, da se ljudi super provedu uz druženje i glazbu. S obzirom da smo procijenili da je interes za takav tip provoda u zadnje vrijeme nedovoljan u odnosu na količinu truda, novca i živaca uloženog s naše strane, odlučili smo uzeti odmor - navodi se u obavijesti na stranici Puntižele.

Kako ovo nije prvi put da su organizatori "odlučili uzeti odmor" jer se Puntižela nije održavala šest godina ( pauza između 2001. i 2007. godine ), u drugom djelu obavijesti je ipak ostavljena mogućnost nastavka ove tradicije.

- Puntižele ove godine neće biti, a kakvi su planovi za budućnost ... to još točno ne znamo. Svim suradnicima i bendovima hvala na svim ovim godinama, a najviše hvala vjernim ekipama koje su iz godine u godinu pohodile park održavajući ovu manifestaciju na životu duže nego što smo se ikada nadali. Sada se nadamo da će se Puntižela opet vratiti, u velikom stilu, u pravo vrijeme. Do tada, veliki pozdrav svima i doviđenja! - poručuju organizatori Puntižele


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn