Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

"Ribičijom na novom Župskom jezeru" otvorena ovogodišnja sezona karnevala i maškaravanja (FOTO)

Desetak aktivista Župskog karnevala okupilo se danas popodne na oborinskim vodama poplavljenom iskopu na gradilištu novog trgovačkog centra u Srebrenom, te škercem nazvanim "Ribičija na novom Župskom jezeru" otvorili ovogodišnju sezonu karnevala i maškaravanja.

Maškarani "ribiči" , kako se i očekivalo, nisu uspjeli ući u krug gradilišta, pa su ribali s nogostupa uz magistralu preko ograde i s prostora ispred zgrade Turističke zajednice.

- Ministar poljoprivrede nije bio u mogućnosti doć svečano otvoriti novo jezero u kojem su se nastanile ribe Muljatorke, jer očekuje bebu, ali mladež Župe mu se zahvaljuje na otvaranju dvadesetak radnih mjesta - poručili su "ribiči" iz Župskog karnevala.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2015/Zabava/Ribicija_jezero{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn