Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Ovogodišnji Župski Karnevo u nedjelju, 8.veljače - Zabava uz Giuliana u Restoranu Spiona

Počele su pripreme za ovogodišnje karnevalske dane, koje kao i zadnjih nekoliko godina, zajednički organiziraju udruga Župski karnevo i Udruga karnevala Župe dubrovačke. Ovogodišnji domaćin UKŽD-a je Riječki krnevo.

Iako termini svih maškaranih priredbi još nisu poznati, organizatori najavljuju veliku festu u nedjelju, 8.veljače kada će se održati ovogodišnja povorka Župskog Karnevala s gostovanjem na Stradunu u popodnevnim satima. Nakon povratka u Župu uvečer u Restoranu Spiona na zabavi Župskog Karnevala, maškarane Župljane i njihove goste će zabavljati Giuliano.

Iz Župskog karnevala posebno naglašavaju da je sudionicima povorke ulaz na ovu zabavu besplatan, te pozivaju sve prijatelje maškaravanja da se maškaraju i sudjeluju karnevalskoj povorci.

Prijave za maske se primaju na brojeve telefona; 098 428 088, a Župski karnevo i UKŽD će sufinancirati troškove izrade maski sudionicima povorke.

Ultimi utorak od Poklada, dan kada po običaju Velikom povorkom Župskih karnevala kroz Župu završavaju karnevalske manifestacije, ove je godine 17.veljače.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn