Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Božićni ugođaj u Restoranu Spiona; Koncert klape Subrenum i tamburaških sastava (FOTO)

Restoran Spiona darovao je u subotnju večer brojne župljane pravi Božićnim ugođajem uz ugodne zvuke klape Subrenum i Tamburaškog sastava Sv.Jakov iz Gruža, pod vodstvom Vinka Dragojevića, te Tamburaškog sastava Sv.Luka iz Čibače pod vodstvom Joza Radovića koji djeluje preko 100 godina.

Tamburice na kojima su svirali tamburaši Svetog Luke stare su preko 50 godina, a pjesme koje su izvodili su još starije. U istom aranžmanu Tamburaški sastav Sv.Luka ih je izvodio i prije 100 godina u crkvi Sv.Marije Magdalene.

Događaj su upotpunile izložbe Jurja Pavlovića Čarolija svjetiljki, Nika Radića i njegovih kipova svetog Vlaha te Lea Kleškovića s autohtonim unikatnim figuricama.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/zabava/spiona_koncert{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn