Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

FOTOGALERIJA; Prve ljetne sportske igre dubrovačkog Studentskog katoličkog centra

Na plivalištu Gusara u Mlinima jučer su održane prve ljetne sportske igre pod nazivom „Pljus, pljas, pljes: youth aqua games“ u organizaciji dubrovačkog Studentskog katoličkog centra (SKAC-a)

Trideset mladih podijeljeno u šest ekipa okušalo se u raznim igrama: pucanju balona u moru, prelijevanju iz šupljeg u prazno, utrci s barkama, te plivanju u štafeti s kolutom i mišićem. No, uz 30-ak natjecatelja, bio je i velik broj navijača s tribina, te je ovaj događaj dobio obilježje pravog sportskog događaja, a ukupno je bilo prisutno čak 100-tinjak mladih.

Svih šest ekipa, pod nazivom Mlini, Believe, Plutače, Barakude, Mafija i Frama od starta je krenulo u borbu za pobjedu, ali vrlo brzo već nakon dvije igre Mlini i Believe su se odvojili. Ali kao i u svakom natjecanju sve je moguće, tako da niti ovdje nije nedostajalo iznenađenja i naglih preokreta, što je ovaj događaj učinilo još zanimljivijim: pobjednik natjecanja su Barakude s ukupno osvojenih 20 od mogućih 24 boda, te su tako Mihael, Lucija, Nika, Ivan i Bruno postali pobjednici ovih povijesnih prvih ljetnih sportskih igara u organizaciji dubrovačkog SKAC-a.

Nakon završetka službenog dijela igara atmosfera je postala opuštenija te su natjecatelji i gledatelji nastavili druženje uz roštilj, buzaru, glazbu i kupanje sve do kasnih sati.

izvor i foto; mladi-dbk.com


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/zabava/igre_skac{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn