Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Festa Svetog Roka; Bajke za najmlađe, koncert i disco party na plivalištu Gusara

Povodom današnjeg blagdana Svetog Roka vaterpolski klub "Gusar" večeras na plivalištu u Mlinima organizira prigodan program pod nazivom "Festa Svetog Roka".

Program počinje sadržajem za najmlađe od 19:30 do 20:30 sati u kojem Jasna Held pripovijeda bajke, a nastavit će se koncertom Bojana, Lina i prijatelja od 21 sat.

Oko 22:30 počinje Maškarani Disco party koji će prirediti Audiometric Djivo i Funk You.

Crkvica Sv. Roka pod platanom u Mlinima koja potječe iz 15. stoljeća, zavjetna je crkvica Bratstva Sv.Roka - Zavrelje.

Festa na Svetoga Roka se pamti od davnina, stari su pričali o balu pod platanom, gdje se piva točila iz bačve, a kad se govori o povijesti vaterpola u Mlinima spominje se prva poslijeratna vaterpolo utakmica odigrana je pred prepunim gledalištem između ekipa Mlina i Cavtata prigodom tradicionalne proslave Svetog Roka 16. kolovoza 1946. u Mlinima.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn