Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Odlična svirka i dobra energija Cubisma rasplesala plivalište u Mlinima (FOTOGALERIJA)

Nakon što je slovenski sudac  Boris Margeta odsvirao kraj s bine iza semafora krenuli su  atraktivni latino ritmovi  legendarnog Cubisma, jedinstvenog sastava vrsnih muzičara koji uz veliku pozitivnu energiju donose egzotičan glazbeni izričaj potpuno uklopljen u toplinu ljetnih noći.

Odlična svirka i dobra energija "domaćih Kubanaca" brzo je zagrijala i rasplesala okupljene među kojima i veliki broj turista koji nisu propustili priliku za dobru zabavu. Sve je popratila i dobra ponuda ića i pića i to po vrlo povoljnim cijenama, što je uz prihod od prodaje majica pridonijelo uspjehu humanitarnog dijela već tradicionalne manifestacije "Funova srca".


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}2014/zabava/cubismo_mlini{/gallery}

 


VEZANE VIJESTI

Očekivana pobjeda Funa u "župskom derbiju" - Striježice ostavile dobar dojam (FOTOGALERIJA)


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn