Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Postavljeni rekviziti - Sve je spremno za večerašnje "Jadranske igre" na plivalištu u Mlinima

Na plivalištu Gusara tijekom ranih popodnevnih sati su postavljeni rekviziti za igre na vodi i sve je spremno za premijerno gostovanje "Jadranskih igra" u našoj općini. Iako je jutros izgledalo da bi kiša i nevrijeme moglo pokvariti večerašnji događaj, oblaci su se razišli i stvorili idealne uvjete za ovaj zabavno-sportski događaj.

U kombinaciji sa suvremenom scenografijom i jednostavnim pravilima igre, sudionici kao i publika moći će uživati u igrama poput letećeg vaterpola, košarke, utrke magaraca, potezanja konopa i sl.

Jadranskim igrama u 20.00 sati prethodit će Junior Jadranske igre koje će se održati u popodnevnim satima u kojima će sudjelovati učenici 4., 5. i 6. razreda.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn