Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

"Šteta što vrijeme nije poslužilo, bila bi to jedna od najboljih zabava ikad u Župi" (FOTO)

Festa obilježavanja velike obljetnice 100 godina od izgradnje nove crkve Svete Ane završena je onako kako i priliči - odličnom zabavom na kojoj je uživalo više od tisuće posjetitelja.

Joško Čagalj Jole je samim izlaskom na bilu užario atmosferu na boćarskom igralištu na Donjem Brgatu i još jednom potvrdio status najvećeg zabavljača na našim prostorima. Publika i Jole pjevali su kao jedno i teško je bilo vidjeti nekoga tko s popularnim "veseljakom" nije zapjevao barem jedan od njegovih brojnih hitova.

Šteta što je vrijeme donekle pokvarilo ugođaj, kiša je pala pred sam početak koncerta, te ga prekinula u 02:45. Iako je ubrzo prestala, Jole više nije pjevao jer je Policija oko tri sata "izgasila muziku", pa je izostao za Jolu uobičajen provod do ranih jutarnjih sati.

- Šteta, da je vrijeme poslužilo bila bo to jedna od najboljih zabava ikad u Župi - komentirali su nakon feste brojni posjetitelji.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/zabava/jole_brgat{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn