Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Prijavite se za sudjelovanje na "Jadranskim igrama" 28.srpnja na plivalištu u Mlinima

"Jadranske igre", program natjecanja ekipa predstavnika svojih mjesta u tradicionalnim jadranskim disciplinama, po prvi puta održat će se u Župi dubrovačkoj, i to u ponedjeljak 28. srpnja s početkom u 20:00 sati na plivalištu Gusar.

U kombinaciji sa suvremenom scenografijom i jednostavnim pravilima igre, sudionici kao i publika moći će uživati u igrama poput letećeg vaterpola, košarke, utrke magaraca, potezanja konopa i sl.
U tijeku su prijave za sudjelovanje.

Maksimalan broj ekipa je 8 (svaka ekipa broji 8 članova; 5 natjecatelja i 3 natjecateljice). Jedna „općinska“ ekipa je već formirana, a sudjelovanje će biti omogućeno ekipama po redoslijedu prijave, sve dok broj ekipa ne dosegne potreban maksimum (8).
Pozivaju se svi zainteresirani koji bi htjeli sudjelovati u ovom zabavno-sportskom događanju da svoje ekipe prijave Odsjeku za društvene djelatnosti i kulturu Općine Župa dubrovačka popunjavanjem i dostavljanjem prijavnica najkasnije do četvrtka 24.07.
Jadranskim igrama u 20.00 sati prethodit će Junior Jadranske igre koje će se održati u popodnevnim satima u kojima će sudjelovati učenici 4., 5. i 6. razreda.

OPĆE ODREDNICE IGARA:

1. Sve ekipe obvezne su tijekom igara nositi službene majice igara, a za morske igre preporučuje se imati kupaće kostime i ručnike.
2. Pravo prvenstva u odabiru boja majica imaju ekipe koje prve predaju ispunjenu i potpisanu prijavnicu na dan natjecanja.
3. Kapetan svake ekipe odgovoran je za ponašanje svojih natjecatelja, a sve eventualne primjedbe rješavaju suci i delegati natjecanja zajedno s kapetanima ekipa.
4. Sve ekipe natječu se na vlastitu odgovornost, organizator ne odgovara za nastale ozljede zadobivene tijekom igara.
5. Svi natjecatelji moraju biti stariji od 16 godina. Natjecatelji koji su mlađi od 18 godina moraju imati pisani pristanak roditelja da mogu nastupati na Jadranskim igrama. Potpisom na prijavnici svi članovi ekipe prihvaćaju opće odrednice igara i pristaju na snimanje i objavljivanje video materijala.
6. Kapetan ekipe potpisom jamči vjerodostojnost potpisa svih članova ekipe.
7. Za vrijeme trajanja igre unutar terena mogu se nalaziti samo članovi ekipa koje sudjeluju u toj igri, ostale ekipe moraju se nalaziti izvan terena u slučaju da to ne učine nakon upozorenja sudac ima pravo dodijeliti kaznu.
8. Svi pobjednici kvalifikacijskih natjecanja plasiraju se u osminu finala.
9. Organizator zadržava pravo izmjene pravila igre i rasporeda igara zbog više sile (vremenske neprilike, tehnički problemi).

PREUZMITE PRIJAVNICUPodijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn