Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Nezaboravna 14. Puntižela - Mrle, Prlja i ostali "užarili" su atmosferu u Parku (FOTOGALERIJA)

Iako smo zadnjih godina imali dobre koncerte, odavno nije bilo ovako dobre Puntižele. Komentar je to većine okupljenih u punom Parku u Striježicama u kojem ovoliko ljudi na Puntiželi nije bilo dugi niz godina.

Na "Župstoku" je opet svirao veliki bend, za mnoge kontroverzni riječki Let3 poznat po originalnom pristupu rock glazbi i živopisnim live nastupima. Let 3 je bend koji ili ih voliš i poštuješ ili ih ne razumiješ i ne voliš, a obožavatelje važi pravilo da se njihov koncert nikako ne propušta, pa je Riječane na Puntiželu došao poslušati i vidjeti veliki broj obožavatelja.

Nakon zagrijavanja uz zagrebački Straight Outta Fridge, Mrle, Prlja i ostali "užarili" su atmosferu u Parku, rasplesali i raspjevali publiku i priredili svojim vjernim obožavateljima još jedan veseo, zabavan, žestok i kao i na svakom njihovom nastupu, nezaboravan doživljaj za pamćenje. Večerašnju Puntiželu je u svom žestokom ritmu zaključio dubrovački Gruhak.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/zabava/let3_puntizela{/gallery}

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn