Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

FOTOGALERIJA; "Sveti Ilar doveo zmaja iz špilje Šipun, pa ga spalio u Mlinima"

Dhar media, agencija za promidžbu i odnose s javnošću i TouristarTV u suradnji s Turističkom zajednicom Općine danas su u Cavtatu i Mlinima snimili "Legendu o Svetom Ilaru" igrokaz namijenjen za dijeljenje na društvenim mrežama i ostalim online kanalima u sklopu projekta "Discover Croatia – Legends of Croatia" koji vodi poznata američka novinarka, producentica i voditeljica Ashley Colburn, a u snimanju sudjeluje i nekoliko poznatih blogera.

Nažalost, zbog lošeg vremena i nemogućnosti isplovljavanja iz Gruža povijesni brod Tirena nije doplovio u Mline, pa snimanje nije moglo u potpunosti biti odrađeno kako je zamišljeno. Scene igrokaza su snimane samo u špilji Šipun u Cavtatu i na plaži ispod Sv. Roka.

Svetog Ilara je za ovaj igrokaz utjelovio Hrvoje Sebastijan, glumac Kazališta Marina Držića, a Ilire tadašnje mještane Župe su odglumili članovi maškaranih skupina Župskih karnevala.

Kako je to izgledalo i tko je sve sudjelovao u snimanju pogledajte u našoj Fotogaleriji.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/zabava/legenda_svetiilar{/gallery} VEZANE VIJESTI

ŽuTV; Kako je snimana "Legenda o Svetom Ilaru" (VIDEO)Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn