Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Povodom dana Općine; U petak 23.svibnja koncert Jasmina Stavrosa u Srebrenom

U okviru programa obilježavanja Dana Općine i Dana oslobođenja Župe, Općina Župa dubrovačka u petak 23. svibnja s početkom u 21:00 sat, na parkingu ispred trgovačkog centra Mercator organizira besplatan koncert Jasmina Stavrosa.

U vezi navedenog, Općina Župa dubrovačka poziva zainteresirane ugostitelje s područja Općine, a koji imaju registriranu djelatnost u ugostiteljstvu za zakup javne površine prigodom održavanja koncerta.

U zakup se daju dvije lokacije po 20 m2 na javnoj površini ispred trgovačkog centra Mercator i to za obavljanje ugostiteljskih djelatnosti (prodaje hrane i pića). Početna cijena za zakup iznosi 500 kuna po lokaciji.

Uvjete ovog Javnog poziva možete pročitati OVDJE


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn