Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder 2014/fotogalerije/zabave_shkm is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

FOTO; Kako su se zabavljali mladi hodočasnici i njihovi domaćini u kišnoj noći SHKM-a

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2014/fotogalerije/zabave_shkm is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Nakon Svete mise u Gružu sudionici SHKM-a krenuli su u domove svojih domaćina, a u kasno večernjim satima za njih i njihove domaćine je organiziran prigodan zabavni program po župama.

Mladi Župe Sv. Marije Magdalene su između kišnih kapi izveli prigodan program za svoje goste na prostoru ispred Spomen obilježja, u sklopu kojega je prikazan i kratki film o toj župi. U Mandaljeni je smješteno 1600 mladih iz Zagrebačke, Zadarske i Vrhbosanske nadbiskupije, te Gospićko-senjske i Požeške biskupije.

Tradicionalno veselo je bilo u župama Brgat i Postranje, gdje su umjesto na otvorenom prostoru na Bravinjcu, zabave održane u domovima u Martinovićima i Donjem Brgatu. U Župi Velike Gospe u Postranju boravi 300 mladih hodočasnika iz Zadarske nadbiskupije, te Banjalučke i Požeške biskupije. U Župi Svete Ane na Brgatu je smješteno 200 mladih iz Vrhbosanske i Zadarske nadbiskupije, te Gospićko-senjske biskupije.

U Župi Svetog Ilara zbog kiše je otkazana zabava koja se trebala održati na Plivalištu Gusara u Mlinima, a dio mladih hodočasnika se sa svojim domaćinima zabavljao u ugostiteljskim objektima u Srebrenom. U tu župu je Stiglo 5 autobusa iz Požeške biskupije, po 3 autobusa iz Vrhbosanske nadbiskupije i Subotičke biskupije, te po jedan autobus iz Zadarske nadbiskupije, Hvarsko-bračko-viške, Gospićko-senjske i Banjalučke biskupije.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/fotogalerije/zabave_shkm{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn