Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Projekt "Dugo se nismo čuli"; Humanitarni koncert Subrenuma u Restoranu Spiona (FOTO)

U ugodnom ugođaju Restorana Spiona večeras je u sklopu projekta "Dugo se nismo čuli" čiji je cilj prikupljanje sredstava za financiranje rada asistenata za djecu s posebnim potrebama održan humanitarni koncert župske klape Subrenum.

O Subrenumu ne treba trošiti previše riječi. Jedna od najboljih hrvatskih klapa je po svom dobrom običaju nastupom oduševila sve nazočne koji su imali priliku uživati uz šarolik repertoar dalmatinskih klapskih pjesama.

Od prodaje ulaznica za projekt "Dugo se nismo čuli" je skupljeno novih 4300 kuna. Teško se oteti dojmu da je odaziv Župljana mogao biti i puno veći, te da se ovom priredbom moglo prikupiti i puno više sredstava za projekt udruge "Hvala što postojiš".


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn