Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

"Vrag zlatne kose" okupio veliki broj malih Župljana u Spioni (FOTO)

Prva priredba projekta "Dugo se nismo čuli", kojim udruga "Hvala što postojiš" pokreće akciju prikupljanja sredstava za financiranje rada asistenata za djecu s posebnim potrebama u Osnovnoj školi "Župa dubrovačka" i Dječjem vrtiću "Župa dubrovačka" okupila je danas u restoranu Spiona veliki broj malih Župljana i njihovih roditelja. O dobrom odazivu svjedoči i podatak da je od prodaje ulaznica prikupljeno 3810 kuna.

Uz prvu ginjol predstavu družine "Dobrissimo", priči o mladiću koji svladava teške prepreke kako bi zadržao svoju ljubav - princezu, mali su se Župljani zabavili, ponešto naučili i svakako doživjeli iskustvo lutkarstva, koje je u Župi, a i u Gradu prava rijetkost.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn