Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg


 

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja.

Više o kolačićima pročitajte ovdje

Prihvaćam

Na Torta Partyju za Udrugu multipleskleroze prikupljeno 13 tisuća kuna (FOTOGALERIJA)

Prodajom doniranih torti i kolača na današnjem veselom Torta Partyju prikupljeno je čak 13 tisuća kuna namijenjenih radu Udruge multipleskleroze Dubrovačko-neretvanske županije.

Zahvaljujemo svima koji su poklonili torte i kolače, našim sugrađanima i posjetiteljima koji su kupili slastice, te posebno volonterima Ekonomske i trgovačke škole Dubrovnik i Udruge multiplaskleroze koji su vrijedno radili i uspjeli prodajom zaraditi ovaj značajan iznos- poručuju iz Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Udruga će sredstva namijeniti nabavci invalidskih kolica, koja će njihovim članovima biti od značajne pomoći i time je humanitarni cilj ove zabave za male i velike u potpunosti ispunjen.

Među raznovrsnim doniranim tortama i kolačima i ove godine se našla i torta našeg portala.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn