Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Odluka organizatora ostala na snazi; U srijedu se igra samo finale, Eliti bronca

Na snazi je ostala odluka da se prekinuto polufinale između Kamena malog Cavtat i Kokota, a koje je skrivio član Kokota, registrira 5:0 za Kamen mali Cavtat, a momčad koja je skrivila prekid se diskvalificira, četiri sastava su se izjasnila da se slažu s odlukom. Tako je Eliti pripala bronca, a ostalo je da se odigra samo finale  Kamen mali Cavtat - FUN H2O Mlini u srijedu, 28. kolovoza u 17.45 sati.

Program u Portu počet će u 16.45 sati revijalnom utakmicom Dubrovačke ljetne igre - Grad / Županija. FUN H2O Mlini i Kamen mali Cavtat su po dva puta osvajali naslov: FUN 2014. i 2017., a Kamen mali 2013. i 2015. godine. U srijedu ćemo doznati tko će u povijest Divlje lige upisati svoju treću titulu.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn