Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Prijave za Divlju ligu 2019. do 17. srpnja - Ove godine i Fun H2O igra kvalifikacije

Prijave za nastup u 36. Prvenstvu dubrovačkih kupališta u vaterpolu, Divljoj ligi 2019., primaju se do srijede, 17. srpnja do 20 sati u Caffe baru Giro (u sklopu Trgovačkog centra Tommy). Kvalifikacije će početi ne prije subote, 20. srpnja. Glavni turnir bi trebao početi u subotu, 3. kolovoza, dok bi se finale u Portu trebalo igrati u subotu, 17. kolovoza (rezervni termini su nedjelja, 18. i utorak, 20. kolovoza).

Ždrijeb će se održati u četvrtak, 18. srpnja (naknadno će biti određeno mjesto i vrijeme). U glavnom turniru igrat će 16 momčadi raspoređene u četiri skupine od kojih će svaka skupima brojati po četiri momčadi. Ako koja od osam najuspješnijih momčadi prošlogodišnje Divlje lige ne dostavi svoju prijavu, to mjesto također će se popunjavati kroz kvalifikacije. S obzirom na prošlogodišnji plasman, mjesto u glavnom turniru imaju sljedeće momčadi: Elita (prvak, nositelj skupine A), Porporela (finalist, nositelj skupine B), Kokoti (treće mjesto, nositelj skupine C), te Turčin Danče, PVG Gruški mul, Crvene stijene Orašac i Vila Šeherezada, prošle sezone sudionici četvrtfinala.

Zbog lanjske diskvalifikacije (greška pri sastavljanju ekipe, prekršeno je pravilo o broju prvoligaških - drugoligaških igrača koji smiju nastupiti u ekipi) najbolja momčad lige u zadnjih desetak godina Fun H2O Mlini, ove će godine morati odigrati kvalifikacije. Narančasti su zadnji put kvalifikacije igrali 2013. godine nakon što su godinu prije bili treći u skupini iza Špilje '94 Danče i Montovjerne. Te 2013. momčad iz Mlina je iz kvalifikacija došla do svog prvog finala i srebra nakon poraza od Kamena malog. Ove godine tako iz kvalifikacija kreću u napad na treću titulu najbolje momčadi lige.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn