Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Sandro Sukno se vratio doma, nakon velike pauze u kapici Juga se vraća u bazen

Sandro Sukno, najbolji igrač svijeta i kapetan Hrvatske vaterpolske reprezentacije, vratio se u VK Jug Croatia osiguranje na sljedeće tri godine.

Nakon 7 godina izbivanja iz Gruža kapica s brojem 9 ponovno je rezervirana za onoga kome i pripada. Sandro je gruški bazen napustio 2011. godine, kada je potpisao za Pro Recco. Nakon sezone u Italiji, vratio se u Hrvatsku, tj. u Primorje EB. Poslije avanture u Rijeci, ponovo 2015. odlazi u Genovu.

Za talijanskog velikana je igrao sve do ove sezone, kada je zbog zdravstvenih problema morao prekinuti svoju karijeru. Nakon teškog perioda kako u svom životu, tako i u svojoj karijeri, Sandro se ponovo vratio u bazen.

‘Brzo smo se dogovrili i mislim da bi ubrzo trebao početi s trenirati s prvom ekipom. Vidit ćemo kroz sljedećih nekoliko mjeseci kako će se sve razviti. Nadam se da će sve biti dobro jer je ipak velika pauza iza mene. Treba ići polako i biti ustrajano i nadam se da će ova priča biti pozitivna te da ću moći igrati‘, izjavio je vidno zadovoljan Sandro Sukno.

‘Iznimno sam sretan Sandrovim povratkom u svoj klub i u svoj Grad. Ne smijemo žuriti, moramo dozirati treninge tako da nemamo neki vremenski okvir za njegov povratak službenim utakmicama. Kad krene s treninzima, ocjenjivat ćemo njegovo stanje i odlučiti kada je pravo vrijeme za povratak‘, poručio nam je trener Vjekoslav Kobešćak nakon potpisivanja.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn