Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nakon trideset godina u nedjelju 9. rujna ponovno se igra vaterpolski Turnir 4 Kafića

Trideset godina nakon posljednjeg Turnira četiri kafića, došlo je vrijeme da vidimo koji konobar najbolje pliva, čiji barmen najbolje asistira, koji gost najviše pegla loptu - navodi se na početku objave na Facebooku inicijative za obnovu nekadašnjeg župskog Turnira kafića u vaterpolu.

- U suradnji s VK Gusarom, Udrugom Fun H2O te kafićima pozivamo vas da podržite svoj omiljeni lokal na Turniru 4 kafića u kojem će snage odmjeriti dosad neviđene zvijezde Hogara, Gusara, Catamarana i Lune.

Da bi dobili dojam o kakvom se turniru radi, malo ćemo vam pojasniti pravila.  Igrat će se 4 x 4 minute na maksimalno skraćenom terenu. Svaka momčad se mora sastojati od amatera, može imati max. 2 igrača koji su igrali Divlju ligu do unazad godinu dana te mora imati barem 1 igračicu.

Prema prvim najavama, Gusar vjeruje da je titula već kod njih, a ponajviše se uzdaju u svog lijevog vanjskog Jaleta. Hogar na krilima veterana Romea ne sumnja da je pola posla već odrađeno. Catamaran skriva postavu kao zmija noge, a pomlađena Luna se uzda u širinu klupe.

Kao što se da naslutiti, bit će tu pregršt vrhunskih poteza, svi će dati 120% od sebe, a publika će nadamo se biti 8. igrač. Da bi publika mogla podnijeti toliko talenta na jednom mjestu, osigurat će se i poneka dobra kapljica i zalogaj - stoji u najavi događaja čiji su inicijatori Luka Rašica i Robert Čorak.

Turnir će se održati u nedjelju, 9. rujna na plivalištu Gusara s početkom u 17 sati.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn