Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Ždrijeb 35. Divlje lige; Lukovica prva izvučena, Fun u skupini s tri kvalifikanta

Na današnjem ždrijebu Divlje lige održanom ispred spomenika Marinu Držiću, kraj Kneževa dvora prva je izvučena kuglica s natpisom Lukovica. Tako će Plaćani otvoriti ovogodišnje kvalifikacije protiv Dakse u ponedjeljak 23. srpnja u 16.15 sati na Porporeli. Pobjednika tog susreta u drugom kolu čeka Betula. U toj kvalifikacijskoj skupini 'A' su još Pasjača Popovići, Plaža ispod Petke i PVG Gruški mul.

Kako su se prijavila tri od četiri sastava koja su prošle godine zaustavljena u četvrtfinalu, bilo je pitanje tko će zauzeti drugu poziciju u skupini 'B', 'C' i 'D' glavnog turnira. Prvak FUN H2O Mlini je nositelj skupine 'A' glavnog turnira. Njegovu skupinu će popuniti tri sastava iz kvalifikacija (A3, B3 i C3). Palace je ušao u skupinu 'B' gdje je nositelj Elita, Kokoti u skupinu 'C' u kojoj je Kamen mali, a Kolorina u skupinu 'D' u kojoj je nositelj Turčin Danče. Po dva sastava iz kvalifikacija će u 'B' (C1 i B2), 'C' (B1 i A2) i 'D' skupinu (A1 i C2) glavnog turnira.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn