Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Zaključene prijave za 35.Divlju ligu - Prijavljene dvije župske ekipe FUN H2O i Lukovica

Za nastup u 35. Prvenstvu dubrovačkih kupališta u vaterpolu, Divljoj ligi, prijavilo se 23 ekipe. Sedam ih čeka u glavnom turniru, četiri nositelja i tri od četiri prošlogodišnja sastava koja su izgubila u četvrtfinalu.

Od dvije župske ekipe koje su lanjskim plasmanom osigurale nastup u glavnom turniru prijavila se samo jedna, branitelj naslova FUN H2O Mlini, dok ekipa Češke banje ove godine neće igrati.

Kvalifikacije će igrati 16 momčadi od kojih će u glavni turnir će devet sastava. Početak kvalifikacija je u ponedjeljak, 23. srpnja. Ždrijeb će se održati ispred crkve svetog Vlaha u subotu, 21. srpnja.

Ekipe koje čekaju u glavnom turniru; FUN H2O Mlini, Elita, Kamen mali, Turčin Danče, Kokoti, Palace i Kolorina.

Za nastup u kvalifikacijama prijavili su se: Daksa Ducks, Luka Čilipi, Crvene stijene Orašac, Villa Sheherezada, Betula Danče, Komarda, PVG Gruški mul, Lozica, Sovrnja Doli, Plaža ispod Petke, Porporela, Sustjepan Mali muo, Lukovica, Batahovina, Pasjača Popovići i Uvalica.

Teren su prijavili: Orašac, Mokošica, Danče, Porporela, Mlini, Plat, Cavtat i Luka Čilipi.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn