Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Danas u 18 sati u Portu; Fun H2O - Elita, hoće li pehar opet preko Dupca ?

Nakon uvjerljivog prolaska kroz ovogodišnji turnir Fun H2O dana u Portu protiv Elite igra svoje četvrto finale Divlje lige u zadnjih pet godina. Prema viđenom u dosadašnjem dijelu natjecanja, ali i mišljenju mnogih "narančasti" bolje "stoje na kladionicama", ali i prošle godine kada su u finalu bili isti suparnici, Fun je slovio za favorita, međutim Elita je iznenadila i taktički nadmudrila momčad iz Mlina i uvjerljivim rezultatom došla do naslova prvaka.

Za razliku od lani Funovu momčad su pojačali Nikola Grbić, Antonijo Sentić, Mato Miloslavić ... ali i Elita je jača za dolazak Gorana Milića.

Konvoj navijača s barkama kreće iz Mlina u 14:30 sati, a za sve one koji ne mogu s barkama organiziran je brod Vivado u 15:45 iz Mlina. Ulaznica je narančasta majica, a povratak brodom u 19:00 i 20:15 sati.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn