Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Divlja liga; Fun H2O i Češke banje čekaju u glavnom turniru, Lukovica igra u nedjelju

Kod spomenika Marina Držića ispred Gradske vijećnice danas je održan za 34. Prvenstvo dubrovačkih kupališta u vaterpolu. Za ovogodišnju Divlju ligu se prijavilo svih osam najboljih iz prošle godine, koji imaju osigurano mjesto u glavnom turniru. Među njima su i dvije župske ekipe; Fun H2O koji ovog ljeta slavi 30 godina postojanja i Češke banje.

Fun H2O je kao prošlogodišnji finalist nositelj skupine "B" u kojoj mu je ždrijeb za glavnog protivnika donio Kokote koje su uz puno muke lani pobijedili u četvrtfinalu. Od dvije momčadi koje u ovu skupinu dolaze iz kvalifikacija, jedna će biti pobjednik najjače kvalifikacijske grupe u kojoj se za prolaz bore Luka Čilipi, Palace i Elafiti.

Češke banje će u skupini "C" s Penaturom. U ovu skupinu bi, u slučaju prvog mjesta u svojoj kvalifikacijskoj grupi, mogla i treća župska momčad - Lukovica. Plaćanima na putu do glavnog turnira stoje Plaža ispod Petke, Turčin Danče i Betula Danče.

Lukovica igra već u nedjelju, 15. srpnja prvog dana kvalifikacija na Dančama protiv Plaže ispod Petke u 17.05 sati.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn