Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Prijave za nastup u 34. Divljoj ligi se primaju do četvrtka, 13. srpnja

Ovog ljeta se igra 34. Prvenstvo dubrovačkih kupališta u vaterpolu, popularna Divlja liga koja će za Župljane biti posebna zbog proslave 30. godina Fun H2O-a, jedne od najstarijih momčadi ovog natjecanja.

Prijave za nastup u 34. Divljoj ligi  primaju se do četvrtka, 13. srpnja do 17 sati u Caffe baru Giro (u sklopu Trgovačkog centra Tommy). Kvalifikacije će početi ne prije subote, 15. srpnja. Početak glavnog turnira najranije u petak, 28. srpnja. Finale bi se u Portu trebalo odigrati 12. ili 13. kolovoza.  Ždrijeb će se održati u četvrtak, 13. srpnja.

Među osam nositelja glavnog turnira su dvije župske ekipe; Fun H2O lanjski finalist koji će biti nositelj skupine "B", te četvrtfinalist prošlogodišnje lige Češke banje.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn