Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Maro Joković dobitnik Godišnje Državne nagrade za sport „Franjo Bučar"

U Središnjem državnom uredu za šport danas, 16. siječnja 2017. godine, na prigodnoj svečanosti podijeljene su državne nagrade za sport „Franjo Bučar“ za 2016. godinu. Nagrada „Franjo Bučar“ najviše je priznanje koje naša država dodjeljuje za iznimna postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvoj sporta.

Dodijeljene su tri nagrade za životno djelo i dvanaest godišnjih nagrada, a laureatima su ih uručili v.d. zamjenik državne tajnice dr. sc. Krešimir Šamija i prof. dr. sc. Damir Knjaz, predsjednik Odbora za dodjelu Državne nagrade za sport.

Među dobitnicima Godišnje nagrade za 2016. je i župski vaterpolist Maro Joković. Uz Mara  Godišnjom nagradom za 2016. su nagrađeni; Zoran Veselinović, Andro Bušlje, Bono Bošnjak,  Marija Anzulović, Veselin Đuho, Sanja Jovanović, Goran Čolak, Velimir Šandor, Mirela Šikoronja Ivančin, Danial Temim i Hrvatska ženska stolnoteniska ekipa (Helena Dretar Karić i Anđela Mužinić)

Državnu nagradu „Franjo Bučar“ za životno djelo su primili su: dr. Ivo Vidović (posmrtno), Jelica Pavličić Štefančić i Luciano Sušanj.

Izvor i slika; Ministarstvo znanosti i obrazovanja


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn