Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Gusar još jednom pobijedio Brodograditelja i postao prvak Druge vaterpolske lige

Dugogodišnji nerad u vaterpolskom savezu i zanemarivanje vaterpola u ljetnim mjesecima kada se igra u moru, tamo gdje je u našim krajevima i počeo, doveli su do situacije da dvije od tri ekipe nakon odigranih šest kola igraju finalnu utakmicu Druge lige, nekada popularnog natjecanja čija su utakmice punile plivališta u dužobalnim mjestima s tisućama posjetitelja. Kad se tome doda podatak da je treći sudionik iz susjedne BiH, dakle izvan konkurencije, onda bizarnost situacije i subotnjeg finala u Mlinima postaje još veća.

Naravno, tome su najmanje krivi sami sudionici Gusar i Brodograditelj koji su izgleda jedini u svojim mjestima uspjeli očuvati draž ljetnog vaterpola u službenoj ligaškoj konkurenciji, dok se u Cavtatu, Korčuli, na Bellevueu i ostalim mjestima nekada poznatim po ljetnim utakmicama, više ne igra. Igračima i vodstvu kluba iz Mlina zato čestitamo, jer nije jednostavno okupiti momčad za ligu od tri kluba i u takvim uvjetima naći motivaciju za treninge i rezultat.

Gusar i Brodograditelj su i u ljeto 2014. igrali u polufinalu Druge lige, ali za razliku od tada kada je to bilo razigravanja najboljih momčadi  južne i sjeverne skupine, ove godine je to bila treća utakmica istih protivnika. Brodograditelj je dobio jednu, a Gusar dvije i tako službeno postao prvak Druge vaterpolske lige 2016. godine.

GUSAR – BRODOGRADITELJ 19 : 11 (7:1, 3:3, 4:2, 5:5)

Gusar: Petar Krkić, Ivan Miličević, Đani Glavočić (2), Toni Paskojević (6), Luka Jovanović (6), Dario Marlais, Maroje Vidosavljević (1), Vlaho Krkić (1), Paolo Bego, Ivo Begović (1), Toni Sambrailo (1), Mario Šopar (1), Ivan Ćorak, Toni Perić. Trener: Vido Bogdan


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn