Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Film “Dubrovnik Riviera” u konkurenciji nagrade za najbolji turistički film na svijetu

Promidžbeni film Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije “Dubrovnik Riviera” uvršten je u uži krug u izboru za najbolji turistički film na svijetu. Pobjednika će izabrati publika i to glasovanjem na ovom linku:

Glasovanje je otvoreno 1.-25. listopada 2019. godine, a s iste adrese moguće je glasovanje jednom dnevno.

CIFFT (The International Committee of Tourism film Festivals) je osnovan 1989. godine u Beču da bi prepoznao, nagradio i proslavio izvrsnost u turističkom video marketingu. CIFFT obuhvaća 18 raznih festivala diljem svijeta. U Beču će se 12. studenog 2019. održati “Festival svih festivala” Grand Prix  gdje će se na svečanoj ceremoniji dodijeliti nagrade za najbolji turistički film i za najbolju turističku reklamu na svijetu.

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije Vas da svojim glasovima pomognete da film osvoji i ovu nagradu.

https://www.cifft.com/film/dubrovnik-riviera-festival-version/?fbclid=IwAR3zUg20INYULjhBNOUCZoU7nZRbMqg4o2LsP2pb1NCtDb0JyrAuIN-hjBU


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn