Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Anamarija Kusalo; "Nakon 16 godina iskustva u turizmu, ovo je kruna moje dosadašnje karijere"

Nakon završenog natječaja nova direktorica Turističke zajednice Općine profesorica francuskog i španjolskog jezika Anamarija Kusalo jučer je počela s radom na svom novom radnom mjestu.

- Rodom sam iz Župe, a nakon školovanja s obzirom na završeni Filozofski fakultet i jezike Francuski i Španjolski počela sam odmah raditi u turizmu. Radila sam u nekoliko agencija na raznim aspektima i u hotelima, tako da sam kroz rad objedinila važnije segmente u turizmu. Imala sam priliku kreirati programe i raditi na privlačenju turista u našu destinaciju. Imam bogato iskustvo na sajmovima gdje sam kroz izravan kontakt s agentima prikupljala informacije što turiste interesira i zanima i kako ih privući, te naravno i iskustvo izravnog kontakta s turistima na terenu kada se za grupa ostvari - ukratko nam se na početku svog mandata predstavila nova direktorica Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka.

Anamarija posao direktorice Turističke zajednice vidi kao iskorak u svojoj bogatoj karijeri posvećenoj poslovima u turizmu.

- Mislim da će mi ovo radno mjesto nakon 16 godina iskustva u turizmu biti kruna dosadašnje karijere. Budući da sam iz Župe, jako sam vezana uz svoj rodni kraj i ovaj posao vidim kao mogućnost da svojim znanjem i iskustvom pridonesem razvoju turizma u Župi dubrovačkoj.Iako je na poslu tek drugi dan, pred novom direktoricom je stol pun dokumenata. Sezona je u punom jeku, a već su počele pripreme za iduću u kojoj obilježavamo 100 godina turizma u Župi.

- Sad nam je glavni cilj popratiti do kraja što je ostalo od ove sezone, uključujući i manifestacije Župskog ljeta. U ova dva dana sam se upoznavala sa predstavnicima turističkog gospodarstva Općine s kojima radimo na pripremi programa za iduću sezonu s naglaskom na obilježavanju 100 godina turizma u Župi. Nastojat ćemo napraviti nešto novo, neke nove manifestacije, nešto drugačije, a onda to što bude dobro dogodine možemo primjenjivati u programima i ubuduće. Kad se bude odlučivalo o budućim nastupima na sajmovima na kojima ćemo se predstaviti, što velikim dijelom ovisi o Turističkoj zajednici Županije, željeli bi krenuti na neka tržišta koja su trenutno manje zastupljena, kako bi privukli nove turiste - zaključila je Anamarija Kusalo.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn