Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Anamarija Kusalo izabrana za novu direktoricu Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka

Na danas popodne održanom  završnom kruga ponovljenog natječaja za novog direktora / direktoricu Turističkog ured Turističke zajednice Općine, nakon što su tri preostala kandidata svoje prezentacije predstavili i multimedijalno, članovi Turističkog vijeća TZO tajnim su glasovanjem za direktoricu župske Turističke zajednice izabrali Anamariju Kusalo iz Dubrovnika.

Nova direktorica Turističke zajednice Općine je profesorica francuskog i španjolskog jezika, rodila se i odrasla u Župi, a trenutno živi u Dubrovniku. Iza Anamarije Kusalo je bogato iskustvo na poslovima u turizmu; počela je kao vodič u agenciji Gulliver, slijedili su poslovi voditelja regije agencije Travel Europe, višeg recepcionera u hotelu Epidurus, voditelja ureda agencije Amathus Travel, izvršne direktorice Admiral Grand Hotela Slano , project managera za kongresni turizam u agenciji Intours DMC, a na mjesto direktorice župske Turističke zajednice  dolazi iz hotela Rixos gdje trenutno radi kao event manager.
 
- Od osam kandidata izabrali smo tri najbolja i vjerujem da bi bilo koji od njih uspješno obavljao posao direktora Turističke zajednice. Članovi Turističkog vijeća su tajnim glasovanjem izabrali Anamariju Kusalo, riječ je o osobi s bogatim radnim iskustvom u turizmu za koje vjerujem da će dobro iskoristiti na poslovima direktorice Turističke zajednice Općine. Novoj direktorici i cijeloj župskoj Turističkoj zajednici želim puno uspjeha u budućem radu - rekao je općinski načelnik i predsjednik Turističke zajednice Općine Silvio Nardelli.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn