Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Ponovljeni natječaj za direktora TZ Općine; Prijavljeno 11 kandidata, samo dvoje s prošlog natječaja

Na ponovljeni natječaj za novog direktora / direktoricu Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka se javilo 11 kandidata, od kojih je samo dvoje sudjelovalo na prošlom natječaju. Kako doznajemo, niti jedan od troje kandidata koji su ušli u završni krug prošlog natječaja se ovaj put nije prijavio.

- Povjerenstvo je prošli tjedan otvorilo sve ponude, te utvrdilo problem s dijelom dokumentacije. Naime, sukladno zakonu traže se dvije potvrde od suda, jedna je o nekažnjavanju, a druga je uvjerenje Prekršajnog suda da nije izrečena zaštitna mjera zabrane obavljanja djelatnosti. Svi su kandidati priložili potvrdu o nekažnjavanju, ali samo dvoje kandidata obje potvrde. Zbog navedenog smo uputili dopis Ministarstvu turizma za tumačenje ove situacije, ukoliko bude potrebno tražit ćemo i mišljenje Ministarstva uprave. Sve ostale uvjete zadovoljava devet od 11 prijavljenih kandidata - rekao je predsjednik Turističke zajednice i načelnik Općine Silvio Nardelli.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn