Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Predstavljanje novosti koje donosi Pravilnik kategorizaciji i razvrstavanju turističkih objekata

Županijska Komora Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika pozivaju sve zainteresirane na predstavljene  novosti koje donosi Pravilnik kategorizaciji i razvrstavanju objekata, kao i na prezentiranje kreditnih linija HBOR namijenjenih isključivo investiranju u obiteljski smještaj. Predstavljanja će se održati u sklopu 6. Forum obiteljskog smještaja u Dubrovniku, 26. ožujka u hotelu Rixos Libertas Dubrovnik, na adresi Liechtensteinov put 3, u 16 sati.

Osim navedenog u sklopu programa Foruma biti će prezentirani rezultati TOMAS istraživanja za GRAD DUBROVNIK ljeto 2018. te projekt Respect the City. Uz prikaz prošlogodišnjih rezultati ostvarenih u obiteljskom turizmu u Dubrovniku i Republici Hrvatskoj, biti će izneseni zaključci o daljnjem razvoja obiteljskog turizma.

Forum je proizašao iz djelovanja Zajednice obiteljskog smještaja HGK i namijenjen je privatnim iznajmljivačima iz Dubrovačko-neretvanske županije, koji se svake godine okupe u renomiranom broju od oko 200 do 300 sudionika.
Pozivamo sve zainteresirane privatne iznajmljivače da se pridruže Forumu kako bi edukativnim programom obogatili svoja znanja i razmijenili iskustva iz prethodne sezone te se pripremili za sezonu 2019. Link za prijavu dostupan je OVDJE!


UV_pametnom_dosta
UV_opcina_zupa
UV_tzo
UV_HDZ_zupanija
UV_hdz_zupa
UV_zuc

Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn