Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Predstavljanje novosti koje donosi Pravilnik kategorizaciji i razvrstavanju turističkih objekata

Županijska Komora Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika pozivaju sve zainteresirane na predstavljene  novosti koje donosi Pravilnik kategorizaciji i razvrstavanju objekata, kao i na prezentiranje kreditnih linija HBOR namijenjenih isključivo investiranju u obiteljski smještaj. Predstavljanja će se održati u sklopu 6. Forum obiteljskog smještaja u Dubrovniku, 26. ožujka u hotelu Rixos Libertas Dubrovnik, na adresi Liechtensteinov put 3, u 16 sati.

Osim navedenog u sklopu programa Foruma biti će prezentirani rezultati TOMAS istraživanja za GRAD DUBROVNIK ljeto 2018. te projekt Respect the City. Uz prikaz prošlogodišnjih rezultati ostvarenih u obiteljskom turizmu u Dubrovniku i Republici Hrvatskoj, biti će izneseni zaključci o daljnjem razvoja obiteljskog turizma.

Forum je proizašao iz djelovanja Zajednice obiteljskog smještaja HGK i namijenjen je privatnim iznajmljivačima iz Dubrovačko-neretvanske županije, koji se svake godine okupe u renomiranom broju od oko 200 do 300 sudionika.
Pozivamo sve zainteresirane privatne iznajmljivače da se pridruže Forumu kako bi edukativnim programom obogatili svoja znanja i razmijenili iskustva iz prethodne sezone te se pripremili za sezonu 2019. Link za prijavu dostupan je OVDJE!


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn