Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Dugogodišnji gosti; Nada Kerševan i Marko Vidič iz Slovenije nagrađeni za svoj 25 dolazak

Turistička zajednica općine Župa dubrovačka i ove je godine krenula s nagrađivanjem vjernosti dugogodišnjim gostima. Ovaj put su nagrađeni Nada Kerševan i Marko Vidič koji dolaze iz Kanala, Nove Gorice iz Slovenije. Prvi put su bili u kampu Kupari 1982. godine. Sljedeće godine dolaze u Dubrovnik, a nakon toga rade pauzu do 1999. godine od kada su redovni gosti u Mlinima kod svojih domaćina Jelke i Iva Handabake.

Uvijek dolaze u isto vrijeme, kraj rujna i početak listopada. Želeći upoznati Mline u izvornom obliku bez velikog broja turista nekoliko puta su posjetili Župu u zimu i proljeće što je bio slučaj i ovaj put kada su nagrađeni za svoj 25 dolazak.

- Želimo im sve najbolje i da još dugo godina budu naši dragi gosti - poručuju iz Turistička zajednica Općine.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn