Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Turistička zajednica županije treći put na sajmu Brussels Holiday Show

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije treći put nastupa na sajmu Brussels Holiday Show koji se održava od 7.-10. veljače 2019. godine u izložbenom prostoru Brussels Expo, gdje se u tri dvorane predstavlja preko 500 izlagača iz cijelog svijeta.

Na ovom sajmu dijelimo štand s turističkim zajednicama Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije. Očekuje se oko 30.000 posjetitelja. Svjetski karnevali i gastromija su glavne teme ovogodišnjeg sajma u Brussels-u.

Turisti iz Belgije su u 2018. godini ostvarili 25.000 dolazaka i 102.500 noćenja u odredištima Dubrovačko-neretvanske županije, a što je 5% u dolascima i 10% u noćenjima manje nego godinu ranije.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn