Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nastup Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije na sajmu u Dublinu

U Dublinu se od 25. do 27. siječnja po 30. put održava sajam Holiday World Show. Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije ove godine nastupa zajedno s Turistikom zajednicom Grada Zagreba na štandu od 12,5 metara kvadratnih.

Očekuje se nazočnost nekoliko predstavnika turističkih agencija iz Dubrovnika, te agencija iz Dublina koje u svojim katalozima imaju programe za posjet destinacijama s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Na Holiday World Show-u se očekuje sudjelovanje od oko 1.000 izlagača iz 50 zemalja cijelog svijeta i 40.000 posjetitelja.

U 2018. godini Dubrovačko-neretvansku županiju posjetilo je gotovo 31.230 turista iz Irske, koji su ostvarili 146.860 noćenja, što je više za 6 posto u dolascima, odnosno 4 posto u noćenjima u odnosu na godinu ranije.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn