Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Konoba Konavoski komin Velji do u adventskom vremenu ima posebnu ponudu

Konoba Konavoski komin koja se smjestila u ugodnom i prirodnom ambijentu malog mjesta Velji do, u adventskom će Vas vremenu dočekati uz obilje domaće hrane i pića po vrlo povoljnim cijenama.

Konavoski komin nudi tradicionalna jela: pršut, mladi sir, domaći kruh, jela ispod peke, jela s ražnja i roštilja, neretvanski brodet i razne specijalitete uz odgovarajuće priloge i salate te izabranim vinima.

Uz ljubazno osoblje, ova konoba je idealno je mjesto za obiteljska druženja, večere, krštenja, godišnjice i razne druge feste.



Iz posebne adventske ponude izdvajamo;

Janjetina ispod peke (porcija) 80,00 kuna

Teletina ispod peke (porcija) 75,00 kuna

Miješana peka (porcija) 80,00 kuna

Janjetina s ražnja (kg) 195,00 kuna - PETKOM 15 do 17 sati

Odojak s ražnja (kg) 140 kuna

Zelena menestra (porcija) 75,00 kuna

Mješano meso na ražnju (porcija) 85,00 kuna


FOTOGALERIJA

 


Dalmatinski pršut 45,00 kuna

Miješani domaći sirevi 40,00 kuna

Inćuni na rikula salati 45,00 kuna

Hladna plata "Velji do" (za 2 osobe)  90 kuna
Pršut, sir, inćuni, gambori, masline, rikula

Vina kuće;

Bijelo vino kuće   1 lit.- 75,00 kuna

Crno vino kuće   1 lit.- 80,00 kuna

Konoba Konavoski komin će Vas ljubazno ugostiti od utorka do četvrtka od 18 do 24 sata, te petkom, subotom i nedjeljom od 12 do 24 sata.

Rezervacije na telefon 091 5102 430‬

SPONZORIRANA VIJEST Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn