Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Konoba Konavoski komin Velji do u adventskom vremenu ima posebnu ponudu

Konoba Konavoski komin koja se smjestila u ugodnom i prirodnom ambijentu malog mjesta Velji do, u adventskom će Vas vremenu dočekati uz obilje domaće hrane i pića po vrlo povoljnim cijenama.

Konavoski komin nudi tradicionalna jela: pršut, mladi sir, domaći kruh, jela ispod peke, jela s ražnja i roštilja, neretvanski brodet i razne specijalitete uz odgovarajuće priloge i salate te izabranim vinima.

Uz ljubazno osoblje, ova konoba je idealno je mjesto za obiteljska druženja, večere, krštenja, godišnjice i razne druge feste.



Iz posebne adventske ponude izdvajamo;

Janjetina ispod peke (porcija) 80,00 kuna

Teletina ispod peke (porcija) 75,00 kuna

Miješana peka (porcija) 80,00 kuna

Janjetina s ražnja (kg) 195,00 kuna - PETKOM 15 do 17 sati

Odojak s ražnja (kg) 140 kuna

Zelena menestra (porcija) 75,00 kuna

Mješano meso na ražnju (porcija) 85,00 kuna


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/marketing/konavoski_komin{/gallery}

 


Dalmatinski pršut 45,00 kuna

Miješani domaći sirevi 40,00 kuna

Inćuni na rikula salati 45,00 kuna

Hladna plata "Velji do" (za 2 osobe)  90 kuna
Pršut, sir, inćuni, gambori, masline, rikula

Vina kuće;

Bijelo vino kuće   1 lit.- 75,00 kuna

Crno vino kuće   1 lit.- 80,00 kuna

Konoba Konavoski komin će Vas ljubazno ugostiti od utorka do četvrtka od 18 do 24 sata, te petkom, subotom i nedjeljom od 12 do 24 sata.

Rezervacije na telefon 091 5102 430‬

SPONZORIRANA VIJEST Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.



Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn