Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nastup Turističke zajednice županije na sajmu World Travel Market u Londonu

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i ove godine nastupa na jednom od najvećih svjetskih turističkih sajmova World Travel Market u Londonu, koji se održava od 5. do 7. studenog u izložbenom prostoru ExCel London.

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije suizlagač  je na štandu Hrvatske turističke zajednice. Očekuje se posjet  većeg broja britanskih novinara, a brojni poslovni sastanci su unaprijed dogovoreni.

Sajam WTM London se ove godine održava po 39 put, a svake godine ga posjeti više od  50.000 profesionalaca u turizmu.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u prvih deset mjeseci posjetilo preko 286.000 britanaca s ostvarenih 1.525.000 noćenja, što predstavlja 5 posto više u dolascima, odnosno 3 posto  više u noćenjima nego u 2017. godini. Već dugi niz godina se upravo britanci nalaze na prvom mjesto top liste  posjetitelja Dubrovačko-neretvanske županije.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn