Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Turistička zajednica županije na najvažnijem francuskom sajmu putovanja i turizma

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i ove godine nastupa na sajmu IFTM Top Resa Paris koji se održava od 25.do 28.  rujna. Sajam se održava po 40. put i najvažniji je francuski međunarodni sajam putovanja i turizma. IFTM Top Resa je isključivo namijenjen profesionalcima u turizmu.  Na Top Resi se predstavlja oko 160 destinacija na 350 štandova, a ukupno ga posjeti preko 30.000 turističkih profesionalaca.

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije a ovom sajmu nastupa zajedno s Hrvatskom turističkom zajednicom i Turističkom zajednicom Grada Zagreba na zajedničkom štandu veličine 21m2.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u prvih osam mjeseci ove godine posjetilo 104.473 francuskih turista, koji su ostvarili 386.063 noćenja, što je 2,4% više u dolascima i 1,5% više u noćenjima u odnosu na isto razdoblje 2017. godine.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn