Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nagrade gostima; Gospar Alois Hradil iz Beča još od 1972. godine ljetuje u Platu

Turistička zajednica je imala čast  čestitati 80-ti rođendan i 46 godina dolaska gosp. Aloisu  Hladilu iz  Beča  koji još od 1972. godine  ljetuje kod obitelji  Nardelli u  Platu. Domaćin  je bio  najprije gosp  Milo , zatim njegov sin Pepo, a danas je to unuk  Josip. Gosp. Hradil je daleke 1972 godine sasvim slučajno pronašao  Plat i kuću  njegovih  domaćina i od tada počinje njihovo  prijateljstvo  koje traje do  današnjih  dana. Simpatični gosp. Dolazi  i  po  dva puta godišnje, sve svoje rođendane je proslavio  u Platu s brojnim društvom  domaćih stanovnika  i  svojih  prijatelja. Jedno prilikom je tako  dobio austrijske registarske oznake "PLAT 1" koje se i dan danas nalaze na njegovom vozilom  i na koje je jako  ponosan.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn