Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Vlada dala suglasnost Ministarstvu državne imovine za aneks ugovora za Kupare

Vlada Republike Hrvatske na sinoćnjoj je sjednici dala suglasnost Ministarstvu državne imovine da s Investitorom Projekt Kupari I sklopi aneks ugovora o realizaciji projekta.  Investitor, Zajednica ponuditelja Avenue ulaganja d.o.o. i Avenue Osteuropa, treba u roku od 30 dana od dana sklapanja  ovog aneksa Glavnom Ugovoru, Ministarstvu državne imovine dostaviti pismo namjere novog hotelskog operatera i hotelski brend koji  ispunjava uvjete objavljene u Javnom pozivu, a u roku od 30 dana od dana pravomoćnosti UPU Kupari I. Ministarstvu državne imovine dostaviti komercijalni ugovor o menadžmentu sklopljen s hotelskim operaterom koji je izdao pismo namjere uz odgovarajući brend.

Investitor se obvezuje u roku od 60 dana od dana sklapanja ovog aneksa Glavnom Ugovoru, Općini Župa dubrovačka dostavi ulazne podatke za izradu UPU Kupari I.

ODLUKA VLADE i ANEKS I. UGOVORU O REALIZACIJI PROJEKTA KUPARI I. 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn