Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nagrade za dugogodišnji boravak obitelji Zethner iz Njemačke i paru Mozgo iz Češke

Turistička zajednica općine Župa dubrovačka je imala novo zadovoljstvo dodijeliti nagrade za dugogodišnji boravak i dolazak gostiju. Nagrade su uručene simpatičnom paru Mozgo iz Češke, koji već dugo ljetuju kod obitelji Anke Katić u Platu, te obitelji Zethner iz Njemačke koji već po drugi put primaju nagradu budući ljetuju kod obitelji Stijepa Lonze u Solinama već od 1988 godine.

Kao i mnogi drugi gosti, postali su obiteljski prijatelji kod sa svojim domaćinima, te su u Platu i Solinama pronašli svoj drugi dom te im nigdje nije tako lijepo kao kod svojih domaćina. Čestitamo im i radujemo se idućim dolascima.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn